About this blog

Wali - Doaku Untukmu Sayang

wali band

kau mau apa, pasti kan ku beri
kau minta apa, akan ku turuti
walau harus aku terlelah dan letih
ini demi kamu sayang

reff:
aku tak akan berhenti
menemani dan menyayangimu
hingga matahari tak terbit lagi
bahkan bila aku mati
ku kan berdoa pada iIlahi
tuk satukan kami di surga nanti

tahukah kamu apa yang ku pinta
di setiap doa sepanjang hariku
Tuhan tolong aku, tolong jaga dia
Tuhan aku sayang dia

repeat reff

(Tuhan tolong aku, jaga jaga dia
Tuhan ku pun sayang dia)

repeat reff

You need to a flashplayer enabled browser to view this YouTube video

powered by lirik lagu indonesia

Pages

Tuesday, September 16, 2008

Aksi adek badek bergambar..

gambor tengah baik ni
Rizqi jer pandang..
Dua2 pun pandang..

hah ko..dah start tarik pipi..

Rizqi nak marahh....
Rizqi dah jeritt...
tengok tu muker notty..

Rizqi jerit lagii..
kakak ni...


sayang Rizqi...sajer jer rapat2 ..

tiru Rizqi meniarap..

Jannah ni kalo bergambar sekarang ni mesti nak ajak adik dia bergambor..cara posing nyer semuanyer samer, laga2 pipi..mesti kalo mama nak amik gambor dia dia mesti lari kat adik dia, baring sebelah Rizqi, pastu dekatkan pipi ..cara nyer dia akan tarik pipi adik dia..wahh.wahh..wah...mentang2 lah rizqi tu punyer pipi sedapp, best jer jannah tarik yer..
tapi mama nampak kasih sayang sorang kakak tu..
muka notty jannah

Jannah tengah bagi bear makan ubat..


❤ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Saya..Tinggalkan Link Anda..Saya akan Cuba Menjejakinya..❤

7 pesanan:

Ayong said...

seronok lah tgk dua beradik ni main sama-sama....

Hirda Ibrahim said...

habis la pipi rizqi ditarik2 ngan jannah..hehhee
aku perasan sati puc rizqi marah tu cam dh ready tayang penumpuk lak...
besar nanti sure kena k.jannah ngan rizqi ni...

Cik Puan Mimi said...

layut sungguh pipi rizqi tu.. makin tembam

aku suka tengok gambar muker notti tu.. kelakar ada, comel ada. hehehe

lieya_latif said...

alahai kak iena oiiiiiiiiii....aku ni mmg dah jatuh kasih ngan si rizqi....geram tul tgk pipi, mate n mulut die...lagi2 time die menjerit jannah buat die tu....aduhai geramnyeeeee!!!!!!!!!!!

bile tgk anak2 ko ni kak iena...dah same cam mia n mija...suke usik2...tapi jannah ni dah tunjuk die syg kat adik die kan.....shomelssssss tau!!!!

Sue@MamaMaryam said...

geram nyer tgk pipi rizqi....patut la jannah suka tariks....hahaha..

Mimi~Najeeb said...

Bukan je Jannah geram tgk pipi Rizky..aunty pun geyaamm tau tgk pipinyer yg sedap itu..hihi..

Cik Puan Mimi said...

eina, meh datang amik award!!!

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...