About this blog

Wali - Doaku Untukmu Sayang

wali band

kau mau apa, pasti kan ku beri
kau minta apa, akan ku turuti
walau harus aku terlelah dan letih
ini demi kamu sayang

reff:
aku tak akan berhenti
menemani dan menyayangimu
hingga matahari tak terbit lagi
bahkan bila aku mati
ku kan berdoa pada iIlahi
tuk satukan kami di surga nanti

tahukah kamu apa yang ku pinta
di setiap doa sepanjang hariku
Tuhan tolong aku, tolong jaga dia
Tuhan aku sayang dia

repeat reff

(Tuhan tolong aku, jaga jaga dia
Tuhan ku pun sayang dia)

repeat reff

You need to a flashplayer enabled browser to view this YouTube video

powered by lirik lagu indonesia

Pages

Monday, September 22, 2008

SELAMAT TINGGAL DUNIA FOTOPAGES....

Firstly aku nak mintak maaf kat kengkawan blog aku ni sebab tak sempat nak p merayau kat blog2 korang,,jumaat ari tu aku cuti dan hari ni aku ader buat pemantauan pelajar latihan industri,..esok aku akan merayau kat blog2 korang yerr,,

Ok berbalik pada tajuk utama kita, Ya!!! memang aku dah bertekad untuk meninggalkn dunia fotopages ni..entah ngaper, hati aku lebih senang ngan blog ni..senang dan simple..cantik pun yer..
sebab itu aku dengan tabah dan sabarnyer tahap dewa telah berjaya memindahkan segala isi kandungan yang terdapat dalam fotopages dari tahun 2006-2008 ke dalam blog aku ni....so maker lengkaplah blog aku ni..
tapi aku takkan luper juga dunia fotopages ni.. jangan risau..aku akan melawat kengkawan di fotopages...kalau ader gathering jgn luper inform tau...sedih jugak, tapi aperkan daya aku tak leh buat kerja 2 bende dalam satu mase...aku insan biasa...tapi aku akan ingat jasa fotopages yang mengajar aku dunia maya dan juga yg mengenali aku dengan kengkawan aku sekelian...
So, esok aku akan mengumumkan pengunduran diri aku di http://mamajannah.fotopages.com/.. saksikannyer pada jam 8.30 pagi, selasa hanya di TV tut..tut... siaran tergendala yerk...
❤ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Saya..Tinggalkan Link Anda..Saya akan Cuba Menjejakinya..❤

8 pesanan:

Hirda Ibrahim said...

wahhh..ni memang dh nekad nihhh...
aku FP khas entry for hardy. coz family aku & hubby x tau pasal blog ni. blog ni cam diari aku.. ;)

Sue@MamaMaryam said...

wah2 btekadnya..sy pun rasa mcm nak ucap babai kt fp..tp syg plak.. huhuhu...

Mimi~Najeeb said...

K.Iena..saya sudah lama mengundur diri dari berfp (since end 2007)..blogging beshhh..

lieya_latif said...

wah....kak nekad ko ni kak....lieya pun cam akak gak tak termanage 2 bende satu mase...tapi rase cam syang n nak tarik balik notis undur diri tu....he he ehhe heh ngah pikir2 lagi nie

Sham Ummi Echa said...

wah ni betul2 brtekad undur diri dari fp..siap hangkut skali entry fp tu kt blog.. yer la mana larat hapdet 2 bnda yer x..
sham pon x tau camne lg ngan fp..nk tggalkan rasa sayang..tp tgk ler camne...

eija28 said...

dah tekad nak mengudur diri dr fotopages erk....eija nie sayang plak nak tinggalkan fotopages sbb melalui fotopages lor eija kenal mommies2 semua...lg pun gambo kat fotopages lg besor dan jelas!!!cuma lambat hapdet lor kat fotopages tu....

`aza`~ummie afiq~ said...

waaahh...dah say good bye to FP daaahh??? yerlah kaann...senang nak maintain dengan satu jeerr...tapi aza still maintain FP coz nak tempek gambar2 banyak untuk tatapan Daddy Afiq yg berada nuuunn jaauuhh :)

Ayong said...

aduhhh kak iena dah undur diri ye...yong masih tgh berkira2 ni..nak tutup sayahng..kalau tak tutup cian pulak..nanti org duk dtg jenguk...tak de entry baru..huhuhuhuhuh

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...